BİTLİS / MERKEZ - Alaniçi Köyü Yenice Mezrası İlkokulu

Alaniçi Köyü Yenice Mezrası İlkokulu

Adres
ALANİÇİ KÖYÜ YENİCE MEZRASI YENİCE MEZRASI YOLU KÜME EVLERİ NO 8 İÇ KAPI NO 1 MERKEZ / BİTLİS
Vizyon
Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, çağdaş ülkelerdüzeyinde bir eğitim uygulayarak, öğrencilerimizi ve çevremizi bilgilendirmek, eğitimlerini sağlamak, kendileri ve ülkemiz için yararlı birer birey olmalarını gerçekleştirmektir.
Misyon
Bizler bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, bütün imkansızlıklara rağmen, öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, yirmi birinci yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için çalışacağız.
Öğretim Şekli :Normal öğretim
09.00-14.30
Sobalı
Şehir merkezinden Siirt´e giden servisler ile köye kolayca ulaşılmaktadır.
Servis Bilgisi
Okulumuza öğretmenlerin tuttuğu servis ile ulaşım sağlanmaktadır. Aynı güzergahta bulunan okulların öğretmenleri ile birlikte servis tutup kolayca ulaşabilirsiniz.
Yerleşim Yeri
Alaniçi Köyüne bağlı bir mezra olan Yenice Mezrası Bitlis´e 40 km uzaklıktadır. Siirt´in Baykan ilçesine ise 10 km kadar mesafesi vardır.